Bygg 27

West Industri Service leverer alle typer design, konstruksjon og montering av bygg og stålhaller. Her hadde vi arbeid med utvidelse lager og kontorbygg ved bygg 27 på Fjord Base. Bygget stod ferdig mai 2020. Stålleveransen inkluderte prefabrikering og montasje på arealet på 1180m2. Vekt av stålkonstruksjon: 86 tonn.

Vårt dyktige team står alltid klare til å finne gode løsninger for dine prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer.

Bygg 27

West Industri Service leverer alle typer design, konstruksjon og montering av bygg og stålhaller. Her hadde vi arbeid med utvidelse lager og kontorbygg ved bygg 27 på Fjord Base. Bygget stod ferdig mai 2020. Stålleveransen inkluderte prefabrikering og montasje på arealet på 1180m2. Vekt av stålkonstruksjon: 86 tonn.

Vårt dyktige team står alltid klare til å finne gode løsninger for dine prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer.