Fabrikasjon og montering av protection shields

HMSK er alltid i høysetet hos West Industri Service, og er særdeles viktig ellers i norsk industri og næringsliv!

 

Hos West Industri Service AS er vi opptatt av å finne og levere gode løsninger som svarer til våre kunders utfordringer. Ingen prosjekter er like, men med årelang erfaring, dyktige medarbeidere og funksjonelle fasiliteter, leverer vi forventet kvalitet til avtalt tid og pris i alle prosjekter.

I dette prosjektet var det behov for å sikre personell og omgivelser rundt en rekke med kabeltromler om bord på et fartøy, som holder slanger med luft under høyt trykk. Løsningen besto i å utvikle, fabrikere og montere såkalte Protection Shields – disse dekker øvre del av trommel, og gjør det trygt å ferdes i området.

I vår prosess mottar vi en beskrivelse av utfordringen, og vi følger opp med teknisk løsningsforslag. Vi fokuserer på standardisering, som gir en ekstra verdi for kunde, da de kan implementere samme løsning på alle sine fartøy. Etter kundegodkjenning av forslag prefabrikerer vi prosjekter, og monterer hos kunde eller prosjektlokasjon. Eventuelt sendes prosjektet «flatpakket» og monteres av kunde etter anvisning.

Vårt dyktige team står alltid klare til å finne gode løsninger for dine prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer.

Fabrikasjon og montering av protection shields

HMSK er alltid i høysetet hos West Industri Service, og er særdeles viktig ellers i norsk industri og næringsliv!

 

Hos West Industri Service AS er vi opptatt av å finne og levere gode løsninger som svarer til våre kunders utfordringer. Ingen prosjekter er like, men med årelang erfaring, dyktige medarbeidere og funksjonelle fasiliteter, leverer vi forventet kvalitet til avtalt tid og pris i alle prosjekter.

I dette prosjektet var det behov for å sikre personell og omgivelser rundt en rekke med kabeltromler om bord på et fartøy, som holder slanger med luft under høyt trykk. Løsningen besto i å utvikle, fabrikere og montere såkalte Protection Shields – disse dekker øvre del av trommel, og gjør det trygt å ferdes i området.

I vår prosess mottar vi en beskrivelse av utfordringen, og vi følger opp med teknisk løsningsforslag. Vi fokuserer på standardisering, som gir en ekstra verdi for kunde, da de kan implementere samme løsning på alle sine fartøy. Etter kundegodkjenning av forslag prefabrikerer vi prosjekter, og monterer hos kunde eller prosjektlokasjon. Eventuelt sendes prosjektet «flatpakket» og monteres av kunde etter anvisning.

Vårt dyktige team står alltid klare til å finne gode løsninger for dine prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer.