Bytte av aksling fra vannkraftverk (timelapse)

Sammen med våre gode samarbeidspartnere Andritz og ThermoTech, fikk vi i oppdrag å bytte en aksling fra vannkraftverket i Svelgen, Bremanger kommune. Fra utfordring til ferdig løsning, levert og montert hos kunde er når Svelgen 3 klar til mange nye år med drift. Video viser hele prosessen fra den gamle akslingen ble tatt inn i vårt verksted ved Fjord Base i Florø, til den ble sendt ut og tilbake til Svelgen for installasjon.

Store og små prosjekter – ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan skape fremdrift i ditt prosjekt! Vårt dyktige team står alltid klare til å finne gode løsninger for dine prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer.

Video: Bytte av aksling fra vannkraftverk i Svelgen, Bremanger kommune.

Bytte av aksling fra vannkraftverk (timelapse)

Sammen med våre gode samarbeidspartnere Andritz og ThermoTech, fikk vi i oppdrag å bytte en aksling fra vannkraftverket i Svelgen, Bremanger kommune. Fra utfordring til ferdig løsning, levert og montert hos kunde er når Svelgen 3 klar til mange nye år med drift. Video viser hele prosessen fra den gamle akslingen ble tatt inn i vårt verksted ved Fjord Base i Florø, til den ble sendt ut og tilbake til Svelgen for installasjon.

Store og små prosjekter – ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan skape fremdrift i ditt prosjekt! Vårt dyktige team står alltid klare til å finne gode løsninger for dine prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer.

Video: Bytte av aksling fra vannkraftverk i Svelgen, Bremanger kommune.